Raamdecoratie en behangwerken in Antwerpen

Inspiratie voor uw interieur

Jm decor uit Borgerhout is niet alleen sterk in schilderwerk of vloerbekleding, ook voor behangwerken en raamdecoratie halen wij al meer dan 20 jaar alles uit de kast in heel Antwerpen. Uiteraard geven we met plezier persoonlijk interieuradvies op maat van uw wensen, ruimte en budget. Met kleine details kunnen we een wereld van verschil maken!

Meer info

Behangwerken in antwerpen

Behang is weer helemaal terug van weggeweest. Met het juiste behangpapier kunnen we dan ook een hele ruimte transformeren of een eyecatcher van formaat bekomen met een accentmuur. Voor al uw behangwerken gebruiken wij kwaliteitsmerken, zoals ARTE of Murals. Met posterbehang kunnen we voor een verbluffend eindresultaat zorgen. Zowel voor kleine als grote behangwerken, van klassieke tot strakke stijl, kunt u bij ons aankloppen in Borgerhout.

Raamdecoratie in anwterpen

Voor een echt totaalplaatje kunnen we uw raamdecoratie verzorgen. Uw ramen voorzien van de mooiste stores en shutters of lamellen is eveneens een service die wij aanbieden. Onze raamdecoratie zijn echte sfeerbrengers en blikvangers die zorgen voor de perfecte lichtinval en ultieme schemering.

Meer info

bekijk meer realisaties op onze facebookpagina

Raamdecoratie of behangwerken in of rond Antwerpen?

Contacteer Jm decor meteen!