Schilderwerken in gans Antwerpen en verder

Schilderwerken door Jm decor

Schildersbedrijf Jm decor uit Borgerhout levert al meer dan 20 jaar kwaliteit en perfectie in schilderwerken voor de meest uiteenlopende opdrachten doorheen heel Antwerpen. Zowel schilderwerken binnen als buiten realiseren we tot in de kleinste hoekjes, bij particulieren en professionals. Ook uw vloerbekleding en raamdecoratie kunnen we op ons nemen.

Meer info

De meest diverse toepassingen, ook totaalprojecten

Jm decor is thuis in alle mogelijke schilderwerken en kan hierbij ook een allround service aanbieden: wanden en plafonds schuren, uitplamuren en schilderen, binnendeuren schilderen met een afwasbare verf, plinten of een trap lakken, kleur en fantasie brengen in een kinderkamer, liftdeuren voorzien van een krasvaste lak, decoratieve technieken gebruiken, het spuiten van grote projecten (zoals magazijnen en garages) … u kunt het zo gek niet bedenken of wij halen onze expertise boven en realiseren uw schilderopdrachten met topproducten. Alle technieken zijn we meester, zoals kalktechnieken en spuittechnieken. U kan van onze service gebruik maken in Borgerhout of doorheen heel Antwerpen. 

Kleuradvies nodig?

Geen idee welke kleuren het best in uw interieur passen? Dan bieden wij u met plezier passend kleuradvies op maat, afhankelijk van de ruimte, uw smaak of wensen, de lichtinval en andere factoren die de keuze kunnen bepalen.

Meer info

bekijk meer realisaties op onze facebookpagina

Schilderwerken uitgevoerd met netheid en perfectie?

Contacteer Jm decor!